Lægerne Bendtsen og Kjær Hansen

+45 7592 6066 Lægerne Bendtsen og Kjær Hansen, Venusvej 2, 7000 Fredericia

Menu
Overskrift

Pga smitterisiko er det fortsat ikke muligt at booke tid til konsultation via hjemmesiden.

Vi klarer mest muligt pr telefon eller video. Du kan via App’en MinLæge logge på vort videoventeværelse, hvor vi som udgangspunkt sidder klar på hverdage fra kl 10.30-11.30.

Hvis vi vurderer, at du skal ses i konsultationen, beder vi dig komme til tiden, men ikke før. Dette for at begrænse antallet af personer i vort venteværelse.

Hvis du har en aftalt tid MEN har udviklet coronasuspekte symptomer (halssmerter, hovedpine, feber, hoste, influenzalignende symptomer, må du IKKE møde op i lægehuset, men kan ringe til os for råd og vejledning.

ANG CORONAVACCINATION.

Hvornår skal du vaccineres mod COVID-19?
Alle får tilbud om at blive vaccineret mod COVID-19 – senest ved udgangen af juni.
For at fordele vaccinedoserne har Sundhedsstyrelsen lavet forskellige målgrupper og en rækkefølge. Dem kan du se her https://www.sst.dk/da/corona/Vaccination-mod-COVID-19/Maalgrupper-for-vaccination
Lige nu vaccineres gruppe 5, der er udvalgte personer med tilstande og sygdomme, som medfører særligt øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19.
Langt de fleste i denne gruppe vil ifølge Sundhedsstyrelsen have et forløb på sygehuset, og vil blive indkaldt til vaccination via sygehuset.
Ganske få patienter tilhører ifølge Sundhedsstyrelsen denne gruppe UDEN at have et forløb på sygehus. I disse tilfælde er det den praktiserende læge, der vurderer, hvilke af patienterne der tilhører denne gruppe.
Som patient eller pårørende skal du ikke gøre noget.
Vi finder vores patienter dels ud fra vores kendskab til vores sygeste patienter, dels ud fra de registreringer vi har omkring bl.a. medicin og diagnoser.
Du behøver ikke henvende dig til klinikken for at gøre opmærksom på din sygdom.
Vi kontakter de få patienter direkte for at informere om tilbuddet om vaccination.
Vi har stor forståelse for, at mange af vores patienter er bekymrede for at få COVID-19, og ønsker, at vi henviser dem til tidlig vaccination.
Men vi håber også på jeres forståelse for, at vi som læger er forpligtede til at følge Sundhedsstyrelsens udmeldinger og prioritere i henhold til deres retningslinjer.
Med venlig hilsen Troels og Marianne

Hold øje med E-boks, hvor du vil modtage relevant information.